Banen in de zorg

De leukste banen in de zorg vind je bij Florence in Den Haag en omstreken. Kom werken in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, revalidatiecentrum of thuiszorg. Met 3.000 zorgprofessionals zorgen wij dat ouderen het leven kunnen leiden dat hen lief is. We hebben diverse banen in de zorg beschikbaar. Je kunt dus direct aan de slag!

Bekijk vacatures
JonkerFrans_480x330_5013

De leukste baan in de zorg

Werken in de ouderenzorg is natuurlijk het mooiste wat je in je leven kunt doen. Florence heeft mooie banen in de zorg waarmee je continu het verschil maakt in het leven van ouderen. Elk mens is uniek en jij stemt de zorg af op degene die je voor je hebt. Je kijkt naar de zorgbehoefte én naar de specifieke wensen. Je kent de cliënten goed en bent in staat om vroegtijdig veranderingen in de gezondheid te signaleren. Als het nodig is, schakel je extra hulp in van bijvoorbeeld je collega’s.

Een baan in de zorg, is een baan waarin je samenwerkt. In onze organisatie komen vele disciplines samen. Denk aan de thuiszorgmedewerker die samenwerkt met de diëtist. Of de verzorgende die samen met de verpleegkundige overlegt. Met onze banen in de zorg kun je rekenen op je deskundige collega’s, net als dat zij op jou kunnen vertrouwen.

Mariahoeve_4705

Jouw baan in de zorg in Zuid-Holland

Onze zorg vindt plaats in de regio Den Haag (Zuid-Holland). In Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar hebben wij banen in de zorg beschikbaar. Wij staan in de hele regio bekend als een hoogwaardige zorgaanbieder.

Met een baan in de zorg van Florence, werk je elke dag mee aan de beste kwaliteit. Dit is te zien in de beoordeling van onze bewoners en cliënten. Zij beoordelen onze zorg met een 8,2. Ruim 90 procent van hen beveelt ons aan. Dit mooie resultaat kunnen wij alleen bereiken met een hecht team van fijne collega’s. Wil jij daarbij horen? Je bent welkom!

Duinstede_4960

Probeer banen in de zorg uit

We hebben verschillende banen in de zorg beschikbaar. We kunnen ons goed voorstellen dat je een mogelijke nieuwe baan eerst wilt uitproberen. Dit kan! Kom een dag(deel) meelopen met één van onze collega’s. Zo krijg je een goed beeld wat de baan in de zorg inhoudt. We weten zeker dat je daarna direct overstapt!

Je kunt bij Florence ook zonder diploma beginnen. Je kunt je opleiding en de baan combineren. Hoe dit in zijn werk gaat, vertellen we je graag tijdens een gesprek. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!