Voedingsassistent vacatures

Streef jij er ook altijd naar om een sfeer te creëren van rust en gezelligheid? Heb je de wens om onze bewoners te helpen bij het leiden van een gezond leven? Dan is een baan als voedingsassistent echt wat voor jou. Als voedingsassistent zorg je ervoor dat cliënten de juiste voeding krijgen en je stimuleert de bewoners bij verschillende activiteiten. Je werkt samen met een diëtist om menu's samen te stellen zodat elke cliënt een persoonlijk afgestemde maaltijd krijgt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voedselvoorraden en houd je de keuken netjes en opgeruimd.

Bekijk vacatures
Oostduin_480x330_3925

Werken als Voedingsassistent bij Florence

Bij Florence maak je deel uit van een team vol betrokken collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze cliënten. Er zijn mogelijkheden om op verschillende locaties en in diverse functies aan de slag te gaan. Of je nu de voorkeur geeft aan een vaste dienstbetrekking, de flexibiliteit van onze pool, of als zelfstandige zorgprofessional wilt werken, bij Florence zijn er diverse opties.

Werken bij Florence betekent werken in de top van de ouderenzorg. Ons doel is ervoor te zorgen dat elke bewoners die het nodig heeft, de juiste ondersteuning bij voeding ontvangt. We luisteren naar de persoonlijke wensen van elk individu en passen de voeding van onze bewoners daarop aan. Samen met jouw collega’s kunnen de bewoners altijd rekenen op de deskundigheid en toewijding.    

Mariahoeve_4544

Vereisten Voedingsassistent

Als voedingsassistent ben je in bezit van een MBO 2 of 3 diploma in een voeding gerelateerd vak. Daarnaast heb je kennis en affiniteit met voeding en dieetleer. Je bent gasgericht ingesteld, heb duidelijke communicatie en je werkt graag in team verband. Verder ben je vakkundig, leergierig en neem je graag verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig werken, bent creatief in het vinden van oplossingen en hebt een positieve en ontwikkelingsgerichte instelling. 

Duinstede_4960

Solliciteer bij Florence

Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken, solliciteer dan op onze voedingsassistent vacatures en sluit je aan bij het team van Florence. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!