Coördinerend verpleegkundige vacatures

Heb je een passie voor complexe uitdagingen? Dan is de rol van Coördinerend Verpleegkundige echt iets voor jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de zorgprocessen en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Bij Florence hebben we vacatures beschikbaar op verschillende locaties, met een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. 

Bekijk vacatures
Duinstede_5135

Werken als Coördinerend verpleegkundige bij Florence

Bij Florence maak je deel uit van een team vol betrokken collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze cliënten. Er zijn mogelijkheden om op verschillende locaties en in diverse functies aan de slag te gaan. Of je nu de voorkeur geeft aan een vaste dienstbetrekking, de flexibiliteit van onze pool, of als zelfstandige zorgprofessional wilt werken, bij Florence zijn er diverse opties.

Bij Florence als coördinerend verpleegkundige, werk je in de top van de ouderenzorg. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen die het nodig heeft, de juiste zorg en ondersteuning ontvangt. Als coördinerend verpleegkundige zorg je ervoor dat er geluisterd wordt naar de bewoners en organiseer je de zorg samen met collega’s. Samen met je collega’s kunnen onze cliënten altijd rekenen op deskundigheid en toewijding. 

Mariahoeve_4606

Vereisten Coördinerend verpleegkundige

Florence heeft een aantal coördinerend verpleegkundige vacatures beschikbaar in regio Haagland, de eisen verschillen per vacature. Voor de functie is bij Florence positieve en goede communicatie een vereiste. Je bent de verantwoordelijke op de afdeling voor de zorg, daarom is recente werkervaring een eis. De kennis hebben voor alle relevante richtlijnen, procedures en protocollen zijn ook belangrijk. Je ben in bezit van een HBO verpleegkundige diploma op niveau 5 of 6. Daarnaast ben je BIG geregistreerd en ben je in bezit van een BHV certificaat of je bent bereid deze te halen. Kennis van de relevante richtlijnen, procedures en protocollen is ook belangrijk. 

Duinhage_3757

Solliciteer bij Florence

Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken, solliciteer dan op onze coördinerend verpleegkundige vacatures en sluit je aan bij het team van Florence. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

 

Bekijk vacatures

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!