Leerplek en stage in de ouderenzorg

Kwalitatief goede zorg kunnen leveren en tot de top van de ouderenzorg behoren. Dat vraagt om deskundige zorgmedewerkers. Daarom zijn we er voor jou als je aan het begin van jouw (tweede) zorgcarrière staat. Zo bieden we stageplaatsen in de thuiszorg en verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg. Daarnaast bieden we leerwerkplekken aan toekomstige medewerkers in de zorg en welzijn. En als je dan eenmaal bij ons werkt, dan houdt het leren en ontwikkelen zeker niet op. We beschikken over een eigen Florence Talentcentrum. Hiermee bieden wij diverse scholingen en trainingen aan.

Talentcentrum_480x330px_9519

Talentcentrum

Florence heeft een eigen opleidingscentrum,het Talentcentrum. Met verschillende trainingen, leertrajecten en e-learningmodules laat Florence haar medewerkers zich verder ontwikkelen.

 

Lees meer
JonkerFrans_480x330_5113 - leer en werkplek

Leer- en werkplek

Wil je een opleiding volgen in zorg of welzijn en ook vast lekker aan het werk? Dan is een leerwerkplek misschien iets voor jou. Bij Florence bieden we je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren. Wij bieden leerwerkplekken in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten.

 

Lees meer
Duinstede_4882

Stage lopen

Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? En ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bij Florence hebben wij regelmatig interessante stageplaatsen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten.

 

Lees meer

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!