Florence Talentcentrum

Florence heeft een eigen opleidingscentrum: het Florence Talentcentrum. Vanuit dit opleidingscentrum zetten we in op de ontwikkeling en inzetbaarheid van al onze medewerkers. Dat doen we onder meer met trainingen, opleidingen, workshops, coaching en persoonlijke ondersteuning. Het Florence Talentcentrum is erop gericht om bij iedereen de talenten verder te ontwikkelen. Sommige trainingen zijn verplicht, maar er is ook een groot aanbod van e-learnings en workshops die je zelf en gratis kunt volgen.

Duinstede_5250

Aanbod zorgt voor meer werkplezier

Iedere medewerker van Florence heeft natuurlijk talenten. Hoe beter je werkzaamheden aansluiten bij je talenten, hoe vitaler en blijer je in je werk staat. Je talenten ontwikkel je om het beste uit jezelf te halen, om nieuwe dingen te leren en om bij te blijven bij alle ontwikkelingen in de zorgsector. Als je je talenten optimaal kunt inzetten, kom je beter in je kracht te staan. En daarmee ervaar je meer werkplezier en voel je je energiek en vitaal. Door van elkaars talent gebruik te maken, werk je ook beter samen. En zo zorg je er met elkaar voor dat je de cliënten van Florence het leven kunt laten leiden dat hen lief is.

Talentcentrum_480x330px_9806

Persoonlijk leertraject

In overleg met jouw leidinggevende en met medewerkers van het Florence Talentcentrum wordt bepaald welke trainingen jouw werk nog leuker en beter maken. Een aantal opleidingen, trainingen of workshops kun je op eigen initiatief volgen. 

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!