Ouderenzorg vacatures

De beste ouderenzorg vacatures vind je bij Florence! Wij zijn namelijk dé zorgaanbieder voor ouderen in de regio Haaglanden. Ruim 3.000 professionals zetten zich elke dag in voor de beste zorg. Werk jij binnenkort ook bij ons? We hebben diverse vacatures in de ouderenzorg. Een baan waarbij jij het verschil kunt maken in het leven van ouderen. Dankzij jouw werk kunnen ze zoveel mogelijk het leven leiden dat hen lief is.

Bekijk vacatures
Duinstede_4982

Een gevarieerd aanbod ouderenzorg vacatures

Werken in de ouderenzorg is dankbaar en afwisselend. We hebben diverse vacatures, onder meer in de thuiszorg, in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, revalidatiecentrum en hospice. De ouderenzorg is een diverse sector waarin veel disciplines samenkomen. Elk met een eigen specialisatie, maar altijd met hetzelfde doel: ouderen de zorg en ondersteuning bieden om het beste uit de dag te halen.

Verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg vindt plaats op onze woonzorglocaties. Deze locaties beschikken ook over ontmoetings- en dagactiviteitencentra. We hebben vacatures voor zorgmedewerkers, specialisten en behandelaars. Ga je liever bij de mensen thuis aan het werk? Ook in de thuiszorg zijn ouderenzorg vacatures beschikbaar.

Duinhage_3960

Ouderenzorg vacatures in de regio Haaglanden

De ouderenzorg vacatures die wij bieden, zijn in de regio Haaglanden. In Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar zijn onze zorgprofessionals aan het werk.

Florence vindt het belangrijk om de zorg dicht bij de mensen te brengen. Dat doen we bij mensen thuis. Dit is de plek waar zij zich volledig op hun gemak voelen. Met jouw zorg maak jij het mogelijk dat cliënten (langer) zelfstandig blijven wonen. Je kunt ook aan de slag op onze woonzorglocaties waar wij ouderen een nieuw thuis met zorg en ondersteuning aanbieden? Waar jouw zorghart ook ligt, bij Florence hebben we ouderenzorg vacatures waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen.

Thuiszorg_480x330_1958 - ZZP

Vind jouw vacature in de ouderenzorg

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en specialisme kun je bij Florence in de ouderenzorg aan de slag. Regelmatig hebben wij vacatures waarmee we onze zorgteams willen versterken.

Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw functie in de ouderenzorg te vervullen. Dit kan in vaste dienst, in onze flexpool of als zelfstandige. Heb je nog geen ervaring en wil je een carrièreswitch maken? Ook dan zijn er mogelijkheden!

Bekijk ons actuele aanbod vacatures ouderenzorg of stel een vacature-alarm in.

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!