Thuiszorg Den Haag

Wil je werken in de thuiszorg in Den Haag? Dat kan! Bij Florence vind je de leukste en meest interessante baan in de thuiszorg. Je krijgt namelijk bij ons alle ruimte om persoongerichte zorg te bieden. Dat wil zeggen dat je tijd en aandacht hebt voor je cliënten. Je luistert naar hun persoonlijke wensen en behoeften. Zo zorg jij ervoor dat zij zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat hen lief is. Werken in de thuiszorg in Den Haag bij Florence is echt een hele mooie en dankbare baan.

Bekijk vacatures
Duinhage_3960

Thuiszorg in de wijken van Den Haag

Florence levert vanuit professionele wijkteams thuiszorg in Den Haag en omgeving. In Den Haag zijn wij in alle buurten thuis. Van Mariahoeve tot de Schilderswijk bieden wij thuiszorg aan. Thuis voelen mensen zich natuurlijk het prettigst. Dankzij onze thuiszorgteams kunnen ouderen (langer) zelfstandig thuis blijven wonen. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat ze daarbij de best mogelijk zorg en ondersteuning krijgen.

Met jouw baan in de thuiszorg in Den Haag heb je een zelfstandige functie dicht bij de mensen. Je bezoekt zelf jouw cliënten in de wijk. Natuurlijk overleg je ook met je collega’s uit je team. Bij Florence hoef je het niet alleen te doen. We leveren met elkaar de beste thuiszorg in Den Haag.

Dekkersduin_4237

Afwisselende baan in thuiszorg Den Haag

De zorgvraag van onze cliënten in de thuiszorg is divers. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring krijg je cliënten in Den Haag toegewezen. Jij wordt het vertrouwde gezicht voor deze mensen. Je weet precies wat er in hun leven speelt, wie ze zijn en wat er voor hen belangrijk is. Je houdt daar bij elke cliënt apart rekening mee. Omdat jij dicht bij de cliënten staat, heb je ook een belangrijke signalerende rol. Je blijft in de gaten houden of alles goed gaat. Als het nodig is, schakel je extra zorgprofessionals in.

Talentcentrum_480x330px_9377

Kom meelopen in de thuiszorg Den Haag

Wil jij weten of deze functie iets voor jou is? Loop dan een dag(deel) mee! Daarmee ontdek je precies wat een baan in de thuiszorg in Den Haag inhoudt. Je proeft de sfeer in het zorgteam en leert al een paar cliënten kennen. Kortom, een uitgelezen kans om kennis te maken met deze functie! Bekijk onze vacatures!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!