Thuiszorg vacatures

De leukste thuiszorg vacatures in de ouderenzorg vind je bij Florence. Je werkt als thuiszorgmedewerker in een fijn en professioneel zorgteam. Samen met je collega’s bied je de beste thuiszorg in een van de wijken van Den Haag en omgeving. Zie jij jezelf al door de wijk bewegen en de beste thuiszorg bieden aan ouderen die daardoor (langer) zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Dan hebben wij voor jou een mooie vacature in de thuiszorg!

Bekijk vacatures
Thuiszorg_480x330_4339

Gevarieerde vacatures in de thuiszorg

Als je gaat werken in de thuiszorg van Florence dan is geen dag hetzelfde. Elke dag weer kom je bij bewoners thuis die zo hun persoonlijke wensen en behoeften hebben. Daar speel jij op in. Jij biedt de persoongerichte zorg die zij nodig hebben. Zo kunnen zij het leven leiden dat hen lief is.

In de regio Den Haag hebben wij thuiszorg vacatures waarbij je voor een brede doelgroep aan de slag gaat. Op basis van jouw opleiding en ervaring vind je bij Florence altijd een vacature in de thuiszorg die past bij wie jij bent en wat je wilt.

Dekkersduin_4328

Thuiszorg Florence wordt hoog gewaardeerd

Aandacht voor de mensen voor wie wij werken, staat altijd centraal bij onze thuiszorg vacatures. Elke dag zetten we ons hiervoor in. In hun eigen huis voelen mensen zich natuurlijk het meest op hun gemak. Met de thuiszorg van Florence is het voor veel ouderen mogelijk om thuis te blijven wonen.

Onze zorg krijgt gemiddeld een 8,2 op de website van ZorgkaartNederland. Hier zijn wij enorm trots op. Onze collega’s spreken de taal van de mensen voor wie zij werken. Met hun liefde voor het vak weten zij het verschil te maken. Ook jij kunt je met één van onze thuiszorg vacatures inzetten voor een grote groep mensen.

Talentcentrum_480x330px_9377

Thuiszorg vacature gevonden? Loop een dagje mee!

We kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent naar hoe het is om te werken in de thuiszorg van Florence. Daarom bieden we je graag de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Zo ontdek je of een van de thuiszorg vacatures die wij aanbieden, bij jou past.

Gaat jouw hart al sneller kloppen bij het zien van de thuiszorg vacatures bij Florence? Solliciteer vandaag nog!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!