Werken als verpleegkundige

Ligt jouw hart bij het werken als verpleegkundige? Ga dan aan de slag bij Florence! Met 3.000 collega’s werken we elke dag aan het beste van de ouderenzorg in de regio Den Haag. Florence biedt kwetsbare ouderen meer dan de zorg die ze nodig hebben. We zetten een stap extra om bewoners en cliënten zoveel mogelijk het leven te laten leiden dat hen lief is. Jij kunt daaraan een belangrijke bijdrage leveren! Kom daarom bij ons werken als verpleegkundige.

Bekijk vacatures
JonkerFrans_480x330_5113 - leer en werkplek

Werkzaamheden verpleegkundige in de ouderenzorg

Als verpleegkundige in de ouderenzorg, houd jij je bezig met de basiszorg van de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en je verricht verpleegtechnische handelingen. Ook heb je een belangrijke signalerende en begeleidende rol. Je kent de bewoners en cliënten goed en houd de veranderingen in hun gezondheid nauwlettend in de gaten. Waar nodig geef je advies.

Werken als verpleegkundige is teamwork. Je werkt onder meer samen met helpenden en verzorgenden IG. Ook voor specialistische vraagstukken kun je rekenen op je collega’s. Binnen Florence werken zorgprofessionals in verschillende disciplines. Iedereen staat binnen een hecht team klaar om de beste ouderenzorg te leveren.

Oostduin_480x330_3925

Werken als verpleegkundige in de regio Haaglanden

Florence levert ouderenzorg in de regio Den Haag. Als verpleegkundige kun je werken in de thuiszorg in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. We brengen de zorg daarmee dichtbij, bij de mensen thuis. Zo kunnen zij zoveel mogelijk het leven  leiden dat hen lief is.

Als thuiswonen niet meer mogelijk is, kunnen ouderen rekenen op intensieve zorg in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. Deze zijn te vinden in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Ook hier speel je als verpleegkundige een belangrijke rol.

JonkerFrans_480x330_4898

Kom bij Florence werken als verpleegkundige

Om te werken als verpleegkundige heb je een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) of hbo-opleiding nodig. Dit is een opleiding in de richting Verpleegkunde. Ben je nog niet gediplomeerd? Ook dan kun je bij ons aan de slag in een leerwerktraject.

Bekijk onze vacatures voor verpleegkundige niveau 4 en verpleegkundige niveau 5!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!