Dagactiviteiten Rijswijk

Binnen Rijswijk kunt u op meerdere locaties terecht voor dagactiviteiten en ontmoetingen met anderen.

Dagactiviteiten Rijswijk

Ontmoetingscentrum Rijswijk

Zo is er het Ontmoetingscentrum Rijswijk dat bestaat uit drie locaties: Onderwaterhof, Oranje Nassauhof en Het Trefpunt. Het Ontmoetingscentrum Rijswijk is een initiatief van Cardia, Welzijn Rijswijk en Florence in samenwerking met de Gemeente Rijswijk. Met het Ontmoetingscentrum worden mensen met (beginnende) dementie geholpen bij het vinden van de juiste ondersteuning. Met een groot aanbod wordt het ook mogelijk gemaakt om met dementie langer thuis te blijven wonen. Terwijl u meedoet aan diverse leuke, gezellige en zinvolle activiteiten kan uw mantelzorger even rust nemen en zich focussen op andere zaken.

Ontmoetingscentrum Onderwaterhof

Dit ontmoetingscentrum is gevestigd aan de Vredenburchweg 26 in Rijswijk. Hier kunt u meedoen aan kleinschalige activiteiten die zijn afgestemd op uw persoonlijke interesses. Tijdens het dagprogramma wordt er een maaltijd genuttigd. Het doel is om u meer dagstructuur te bieden, zodat u langer verantwoord en zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Om te kunnen deelnemen heeft u een zorgindicatie vanuit de Wet maatschappelijke opvang (Wmo) nodig. Wilt u meer weten of zich aanmelden? Neemt u dan contact op met ontmoetingscentrum Onderwaterhof via klantenbureau@cardia.nl of 070 - 800 85 00.

Ontmoetingscentrum Oranje Nassauhof

In revalidatiecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38 in Rijswijk vindt u het ontmoetingscentrum Oranje Nassauhof. Hier kunt u meedoen aan activiteiten in een meer beschermde omgeving. Elke doordeweekse dag worden er verschillende activiteiten aangeboden als spelletjes. Ook kunt ook alleen een kop koffie komen drinken. In de nabijgelegen moestuin kunt u tuinieren. U heeft een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke opvang (Wmo) of Wet langdurige zorg (Wlz). Voor meer informatie en aanmelding: whf.pgdag@florence.nl 070 - 754 26 90.

Ontmoetingscentrum Het Trefpunt

In wijkcentrum Het Oude Raadhuis aan de Laan Hofrust 4 in Rijswijk is ontmoetingscentrum Het Trefpunt gevestigd. Hier kunt u langskomen om een kopje koffie te drinken, voor een goed gesprek, om een kaartje te leggen of creatief bezig te zijn. Uiteraard kiest u ook hier zelf waar u wel en niet aan wilt meedoen. Het is mogelijk om alleen een dagdeel te komen. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag en is altijd inclusief de warme maaltijd. Voor meer informatie en aanmelding: trefpunt@welzijn-rijswijk.nl en 070 - 757 92 50.

Activiteiten binnen woonzorgcentrum Steenvoorde

Binnen ons woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk is er ook altijd wat te doen. Steenvoorde heeft een rijk activiteitenprogramma. U kunt zich aanmelden bij een van de vele verenigingen die binnen Steenvoorde actief zijn. Bent u benieuwd wat het activiteitenprogramma te bieden heeft? Loopt u dan gerust langs bij de receptie van woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk aan de Generaal Spoorlaan 62. U kunt ook altijd mailen naar info@florence.nl of bellen met 070 - 754 22 22.

Meer informatie dagactiviteiten in Rijswijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dagactiviteiten binnen de verschillende locaties? Neemt u dan contact op met de locatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met Florence. U kunt ons bereiken via 070 - 41 31 00 en info@florence.nl. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van een zorgindicatie.

Locatie