Vredenburch

Tijdelijke zorg in Vredenburch

Bent u net geopereerd? Of heeft u tijdelijk zorg nodig vanwege een ziekte? Verzorgingshuis Vredenburch biedt tijdelijke zorg.

Tijdelijke zorg in verzorgingshuis Vredenburch

Tijdelijk verblijven met zorg in Rijswijk

Een tijdelijk verblijf binnen ons verzorgingshuis in Rijswijk is mogelijk als u bijvoorbeeld een operatie heeft ondergaan, ziek bent of bent gevallen. Ons verzorgingshuis is dan de ideale omgeving om rustig te herstellen. U krijgt de zorg die u nodig heeft, en u kunt gebruikmaken van de diverse faciliteiten en activiteiten van het verzorgingshuis.

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Vredenburch gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om binnen verzorgingshuis Vredenburch tijdelijk te verblijven met de juiste zorg? Neemt u dan contact met ons op via 070 - 754 53 00 of via info@florence.nl. Wij bespreken graag wat uw specifieke zorgvraag is en hoe Florence u een fijne plek kan bieden om te herstellen.

Locatie

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.