Huren met zorgmogelijkheden

Woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten beschikt over 41 appartementen. Met een zorgindicatie kunt u deze huren.

Zelfstandig wonen | huren Adegeest in Voorschoten | zorg dicht bij

Twee- en driekamerappartementen

Alle zelfstandige huurwoningen hebben een eigen entree, brievenbus en balkon. De woonzorgappartementen bevinden zich op de begane grond, de eerste, de tweede en de derde etage van woonzorgcentrum Adegeest. Op de vierde etage is nog één woning.

Inrichting huurwoningen Adegeest

Alle zelfstandige appartementen in Adegeest in Voorschoten hebben een keuken met koelkast, magnetron en kooktoestel. Voor een vaatwasser is een aansluiting voorbereid. Er zijn aansluitingen voor een wasautomaat en een droger. Het toilet is op seniorenhoogte (47,5 centimeter, inclusief bril). Alle woningen hebben een eigen verwarmingsketel en watermeter- en elektrameter. De plafonds zijn afgewerkt, de muren en vloeren moet u als huurder zelf afwerken. Om gebruik te maken van de faciliteiten en activiteiten van Adegeest kunt u door door een inpandige corridor. U hoeft dus niet buitenom.

Huurprijzen en servicekosten

De huurprijzen van de appartementen binnen Adegeest variëren tussen 827,23 en 1.134,19 euro. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte en de ligging van het appartement. U betaalt daarnaast 87,52 euro aan servicekosten. Onder de servicekosten vallen onder meer het schoonhouden van de algemene ruimten, de huismeester en het tuinonderhoud.

Zorg inkopen

De zorg die u nodig heeft, kunt u inkopen bij Florence. De appartementen zijn ook geschikt voor mensen met een zware lichamelijke zorgvraag.

Directe omgeving van Adegeest

Woonzorgcentrum Adegeest ligt dicht bij het historisch centrum van het mooie Voorschoten, met diverse winkelvoorzieningen, restaurants en cafés. Onze woonzorglocatie is gevestigd in een  rustige en groene omgeving met diverse parken. Adegeest is makkelijk bereikbaar met buslijn 5 (Arriva). Voor wie met de auto komt, is er ruime gratis parkeergelegenheid. Het station van Voorschoten ligt op ongeveer twintig minuten lopen.

Meer informatie

Als u interesse heeft in het zelfstandig wonen met zorg in Adegeest in Voorschoten, dan kunt u een inschrijfformulier aanvragen door een e-mail te sturen naar administratie.services@florence.nl. Voor vragen kunt u altijd bij Adegeest langslopen of telefonisch contact opnemen via 070 - 754 43 83. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden over het huren van een woning en de zorgmogelijkheden. Bent u niet op zoek naar een nieuwe woning, maar naar een tijdelijk verblijf met zorg? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.