Huren met zorgmogelijkheden

De huurappartementen van flat Boogvoorde zijn gelegen naast Woonzorgcentrum Steenvoorde.

Zelfstandig huren | Steenvoorde Rijswijk | zorg dichtbij

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In de appartementen woont u zelfstandig. U huurt de woning van Rijswijk Wonen en betaalt de servicekosten aan Florence. De benodigde zorg ontvangt u via de thuiszorg in Rijswijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde

Wonen in Boogvoorde in Rijswijk

Binnen complex Boogvoorde in Rijswijk worden zorgwoningen verhuurd door Rijswijk Wonen. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde en van de thuiszorg van Florence. Om in aanmerking te komen voor de zorgwoningen in Boogvoorde moet u aan de volgende punten voldoen:

  • U maakt gebruik van zorg voor verpleging en/of verzorging voor de lichamelijke ondersteuning. Deze wordt gegeven door de thuiszorg.
  • Let op: Huishoudelijke zorg wordt hierin niet meegeteld.

    De zorgbehoefte moet blijken uit een actueel zorgplan van uw huidige zorgaanbieder of vanuit een preventief huisbezoek vanuit Florence.

  • Het maximaal fiscaal inkomen mag niet hoger uitkomen dan de inkomensgrens. 

De woningen worden passend toegewezen op basis van de huurprijs en uw maximaal fiscaal inkomen. Wat is passend toewijzen? De overheid heeft een aantal regels. Deze regels vertellen u tot welke maximale huurprijs u mag huren. Dit wordt bepaald aan de hand van uw inkomen en huishoudgrootte en heet passend toewijzen.

Wilt u meer weten over het u huren van een zorgwoning in Boogvoorde? Neemt u gerust contact op de afdeling Verhuur verhuur@florence.nl of 070-7544444.

Meer informatie over huren in Rijswijk

Wanneer u interesse heeft in een woning in Boogvoorde, dan kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Zorgbemiddeling van Florence via bemiddeling@florence.nl of via 070 - 41 31 000 (kies optie 1, gevolgd door optie 3). De volgorde van plaatsing gaat via een scorelijst. Dat betekent dat u eerder in aanmerking komt voor een zorgwoning in Boogvoorde wanneer u meer zorg nodig heeft. Daarbij wordt gekeken naar uw zorgbehoefte, uw mobiliteit en de mate waarin het voor u belangrijk is om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten in Steenvoorde. Wanneer u meer dan tien uur persoonlijke zorg nodig heeft, krijgt u een vrijstelling van het maximaal inkomen.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.