Wonen binnen onze zorgafdelingen

Bent u op zoek naar een nieuw thuis waar u de juiste zorg ontvangt? Dan is woonzorgcentrum Vredenburch misschien iets voor u.

Wonen met zorg | verzorgingshuis Vredenburch | Rijswijk

Zorgindicatie voor wonen met zorg

Woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk biedt zorg aan mensen met geheugenproblemen en chronische lichamelijke ziektes. U heeft dus een zorgindicatie nodig om te kunnen wonen binnen onze zorgafdelingen.

Uw eigen appartement

Binnen Vredenburch heeft u een eigen appartement. Uw dierbaarste bezittingen kunt u meenemen. Ook uw huisdier is van harte welkom, als u er zelf voor kunt zorgen. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Uw appartement is voorzien van een kitchenette en een badkamer. U beslist natuurlijk zelf hoe u uw dag indeelt, net zoals u dat thuis gewend bent. U ontvangt zorg op maat, gebaseerd op uw zorgindicatie en uw persoonlijke wensen. Alle faciliteiten en activiteiten binnen Vredenburch staan natuurlijk tot uw beschikking.

Directe omgeving

Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dicht bij het Rijswijkse bos. Om het huis heen kijkt u uit over een grote, parkachtige tuin.  

Kosten wonen en zorg

Wanneer u bij Florence komt wonen, krijgt u te maken met voorwaarden en met kosten. Daarover vertellen wij u graag meer: kosten voor wonen en zorg. In de prijslijst van Vredenburch vindt u een overzicht van de kosten voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw appartement, de huur van de logeerkamer en brood- en warme maaltijden.

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen woonzorgcentrum Vredenburch gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie over woonzorgcentrum Vredenburch

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

 

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.