Uw online zorgdossier van Florence

Florence maakt gebruik van online zorgdossiers. Zo kunt u eenvoudig en direct al uw gezondheidsinformatie inzien.

Uw online zorgdossier van Florence

Online zorgdossier

In het online zorgdossier staan de bevindingen van de verzorgenden en verpleegkundigen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld uw zorgplan en krijgt u inzicht in de voortgang dankzij rapportages en metingen. Daarnaast kunt u via uw online zorgdossier eenvoudig contact leggen met medewerkers van Florence.

De mogelijkheden van Caren

Uw zorgdossier is beschikbaar via de website Caren. Florence maakt voor de toegang van de zorgdossiers gebruik van de website Caren. Deze website heeft veel mogelijkheden, zoals:

 

  • Uw eigen zorgdossier inzien.
  • Uw eigen zorgnetwerk maken.
  • Uw agenda beheren met iedereen die u helpt.
  • Berichten sturen naar mensen in uw zorgnetwerk.
  • Eenvoudig contact leggen met de zorgmedewerkers van Florence. Dit geldt echter niet voor planningsgerelateerde zaken. Die dient u volgens de reguliere route te melden.

Meer informatie online zorgdossier

Wilt u meer weten over de online zorgdossiers van Florence, neemt u dan contact met ons op via 070 - 41 31 000. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Heeft u een online zorgdossier van Florence? Logt u dan in via Caren.

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.