Tjerk Overduin directeur Financiën

Tjerk Overduin treedt op 1 september in dienst als directeur Financiën. Florence is verheugd met zijn aanstelling.

Tjerk Overduin nieuwe directeur Financiën | Florence

Ervaren bruggenbouwer

Arnoud Weermeijer, voorzitter raad van bestuur a.i.: “Florence was op zoek naar een door de wol geverfde zorgfinancial die kan anticiperen op alle bewegingen binnen de sector. Tjerk heeft veel kennis van en ruime ervaring met financiën in de ouderenzorg. Daarnaast is hij een bruggenbouwer. We zijn dan ook erg blij dat hij zich weer aan Florence wil verbinden.”

Zorgfinancial van het Jaar

Op dit moment beheert Tjerk nog als lid van het managementteam van zorgaanbieder Pieter van Foreest de portefeuille Financiën & Control. Daarvoor was hij al werkzaam voor Florence als manager Financieel Advies & Administraties en lid van het managementteam. In 2018 werd Tjerk door beroepsvereniging Fizi verkozen tot Zorgfinancial van het Jaar op basis van zijn staat van dienst en zijn goede relatie met medewerkers, collega’s en medezeggenschapsorganen.

Toe aan nieuwe uitdaging

Tjerk is blij met de aanstelling bij Florence: “Ik heb een heel mooie tijd bij Pieter van Foreest gehad en een bijdrage kunnen leveren aan het creëren van (financiële) stabiliteit. Ik was na vijf jaar echter toe aan een nieuwe uitdaging. De functie van directeur Financiën bij Florence kwam op het juiste moment op mijn pad.”